Jobba med oss

Jobba på Pite Havsbad

Pite Havsbad är en av Europas största anläggningar för turism, nöjen och konferenser. Med vår femstjärniga camping är vi även en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. På sommartid finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik. Det är ständigt full fart med många campinggäster, nöjen och aktiviteter. 

LEDIGA JOBB

Vi söker personal

Vi på Pite Havsbad söker nu personal då vi behöver förstärkning till kök, restaurang, äventyrsbad, receptionen och Skeppet. Vi söker dig som är intresserad att jobba extra vid behov men det finns även möjlighet till fast anställning.

Vi ser gärna att du som söker har minst 1 års tidigare arbetslivserfarenhet. Du kan hantera stress och ser inga problem med att jobba både kvällar och helger. Utbildning inom hotell och restaurang eller likvärdigt är meriterande, men inte ett krav.

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan och CV till restaurang@pitehavsbad.se eller kom och träffa oss under Jobbsökarafton på Pite Havsbad den 10 oktober. 

Välkommen på

Jobbsökarafton

Datum: Söndag 10 oktober  |  Tid: kl 17-19  |  Plats: Pite Havsbad

Välkommen till oss på Pite Havsbad på jobbsökarafton. Vi informerar om våra lediga tjänster och vad det innebär att jobba på Pite Havsbad, samtidigt som du kan lämna din ansökan på plats. Vi söker bland annat personal inom: 

  • Restaurangbiträden
  • Entrévärdar
  • Bartender
  • Kockar
  • Badpersonal
  • Skeppet
  • Reception

Ett av sveriges roligaste sommarjobb

Vi på Pite Havsbad söker nu personal för sommaren 2021. Vi behöver förstärkning till kök, servering i restaurang, äventyrsbad, hotell- och campingreception, Skeppet och vaktmästeriet.

Vi söker dig som är flexibel, lättlärd och trivs med ett varierat arbete. Det är viktigt att du är engagerad, initiativrik och trivs att samarbeta med andra. Du kan hantera stress och ser inga problem med att jobba både kvällar och helger. Utbildning inom hotell och restaurang eller likvärdigt är meriterande, men inte ett krav.

De som jobbar hos oss får ett minne för livet, många nya vänner och en värdefull erfarenhet inom service. Hos oss finns anledning att skratta varje dag och det blir många fina möten med gäster och kollegor. 

Låter detta intressant? Skicka din ansökan med CV och information om vad du vill jobba inom.

Sök ett av Sveriges roligaste jobb redan idag!